Liity jäseneksi / jäsenedut

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi joko Internetin kautta alla olevista linkeistä tai pyytämällä liittymislomakkeet toimihenkilöiltä.

Yhdistyksen jäsenasioita hoitaa Jussi Lyyra, p. 044 3899 764 (ark. 8-16)
 

Liity jäseneksi (JHL:n sivuille)

Opiskelija, liity jäseneksi (JHL:n sivuille)
 

Yhdistyksen jäsenedut  (2022)

YHDISTYKSEN PURKAMISEN JOHDOSTA JÄSENEDUT EIVÄT OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VOIMASSA! UUDET JÄSENEDUT ILMOITETAAN YHDISTYSFUUSION JÄLKEEN

 

Uudet liittyneet jäsenet vuonna 2022 saavat 49,90€ arvoisen lahjakortin, joka postitetaan jäsenen kotiosoitteeseen.

 

Yhdistys tukee jäsenien työhyvinvointia maksamalla jäsenen hankkimaa hyvinvointipalvelua 40€ asti kerran vuodessa. Hyvinvointipalvelu voi olla esimerkiksi kuntosalijäsenyys, sarjaliput uimahalliin tai hierontapalvelu. Voit hakea jäsenetua täytämällä maksuosoituslomakkeen, liittämällä mukaan kuitin ostoksesta ja lähettämällä sen taloudenhoitajalle. Muista allekirjoittaa lomake!

 

Tuetaan kouluttautumista 49,90€ lahjakortilla /vuosi JHL:n ja TSL:n järjestämiin koulutuksiin sekä oman työtehtävänsä kelpoisuusehdot täyttävän ammatillisen tutkinnon suorittaneille (koulutusstipendi). Lähetä yhteystietosi ja  kopio koulutuksen todistuksesta taloudenhoitajalle.50 vuotta täyttäviä jäseniä yhdistys muistaa
JHL:n viirillä ja kukilla, ja lisäksi 49.90 €:n lahjakortilla, heidän niin halutessaan.
60 vuotta täyttäviä jäseniä yhdistys muistaa 59,90 €:n lahjakortilla, heidän niin halutessaan.

 

Jos haluat, että yhdistys muistaa juhlapäivänäsi, ilmoita yhdistyksen toimihenkilöille päivä ja yksikkö, jossa vietät juhlia.

 

Lahjakortit ovat kiitoskauppa.fi -kortteja

 

Tuetaan nuorisotoimintaa ja järjestetään yhteisiä tapahtumia alle 35–vuotiaille jäsenille. Ehdotuksia nuoristoiminnan tapahtumiksi voi lähettää Jussi Lyyralle.

 

JHL:n - urheilutoimintaan on mahdollista hakea harkinnanvaraisin perustein
yhdistykseltä tukea matkakorvauksiin (50 % verohallituksen hyväksymästä
verovapaasta korvauksesta) sekä ruokarahaa 10 €/päivä.


JHL:n jäsenedut (JHL:n sivulle)